42km voor het recht op gezondheidszorg!

Ga naar acties.vivasalud.be

42km voor het recht op gezondheidszorg!

Marie-Elisabeth Frisque
1484.4 van 49 mensen
Deze actie is 955 dagen afgelopen.
Marie-Elisabeth Frisque

Dag allemaal,

Wat in maart begon met "Wat kan je anders doen om je te ontspannen tijdens de lockdown dan te sporten in de buitenlucht?", veranderde in "Misschien kan ik eens een marathonschema volgen en zien hoever ik geraak?" ging over naar... "Hé, ze organiseren een corona-proof marathon in april. Zou ik mij inschrijven?"

Op 3 april loop ik de Gent Marathon 2021 ten voordele van Viva Salud. Zij strijden wereldwijd voor het recht op gezondheid, en ondersteunen sociale bewegingen in Palestina, Congo, de Filipijnen en Cuba. Zelf heb ik enkele van deze sociale bewegingen in Palestina en de Filipijnen kunnen bezoeken. Daarmee liggen ze mij ook nauw aan het hart en geloof ik echt dat ze een verschil kunnen maken.

Omdat een eerste marathon toch wel wat spannend en speciaal is, is er ook een speciale prijs te winnen door één van mijn sponsors: een 100 euro's waardebon om inkopen te gaan doen in het appelfabriekske in Neerijse (dankzij een schenking van mijn zus).

Door mij te sponsoren, doe je dus 3 dingen tegelijk: - Je steunt sociale organisaties in het Zuiden. - Je geeft mij een boost om verder te trainen. - Je maakt kans op een mooie prijs!

Hoe kan je deze winnen? Elke sponsor, die een gift doet van minimaal 5 euros, mag gokken in hoeveel tijd ik de marathon ga uitlopen. Je mag bij de opmerkingen op deze pagina een gok wagen in uren, minuten en seconden. Een persoonlijk berichtje naar mij mag ook. :) De persoon, die er het dichtste bij is, wint de prijs.

Enkele tips: - Vandaag (exact 10 weken voor de marathon), liep ik 20km in 2:18:22. - Meestal loop ik iets sneller tijdens wedstrijden dan als ik alleen train. - Het is mijn eerste marathon en mijn doel is om hem uit te lopen. Tijd is voor mij niet belangrijk. - Het is mogelijk om mij te volgen op Strava. - Jullie kunnen de tijd beïnvloeden door aanmoedigingen en/of te komen supporteren. 42km is een lange afstand, dus plaats zat om dit coronaproof te doen. ;)

P.S. giften vanaf €40 zijn fiscaal aftrekbaar

Wie steunt deze actie?

Deze actie is 955 dagen afgelopen.