Taart, gok, run: Julie loopt de 20 km

Ga naar acties.vivasalud.be

Taart, gok, run: Julie loopt de 20 km

Julie  Steendam
502.31 van 18 mensen
Deze actie is 1153 dagen afgelopen.
Julie Steendam

Dit jaar loop ik op 19 mei de 20 km door Brussel met Viva Salud ! Een enorme uitdaging voor mij, als je weet dat ik tot voor kort gemiddeld 2 keer per jaar liep.

Wil je mij aanmoedigen in dit avontuur ? Dan ben je hier op de juiste plaats . Want dit keer wil ik het ook voor jullie extra spannend maken ;)

PLACE YOUR BETS Doe een gift, en plaats in je comment je gok in hoeveel tijd ik de 20 km zal lopen. Wie het dichtste bij m'n officiële tijd zit, wint maar liefst drie zelfgebakken taarten naar keuze! En een extraatje: per 10 euro steun geef ik je een waardevolle tip.

Elk bedrag, klein of groot, helpt de partners van Viva Salud in Palestina, Congo en de Filipijnen in hun strijd voor het recht op gezondheid. Ze organiseren mensen om op te komen voor hun eigen rechten. Ik ben er van overtuigd dat we samen een verschil kunnen maken. Bedankt !

Giften vanaf €40 geven recht op een fiscaal attest: je krijgt 45% van jouw gift terug via je belastingaangifte van volgend jaar. Doe je een gift van €100, dan krijg je dus €45 terug. Jouw gift heeft dus een dubbele impact voor de mensen in het Zuiden.

Jeehoew!

Wie steunt deze actie?

Deze actie is 1153 dagen afgelopen.